Accés Socis Registarse

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *
Reload Captcha

URBBLL amb la Marató de TV3

IMG 20191210 WA0004

Diumenge 15 de Desembre del 2019

Rbla de Sants. Placeta de Ramon Torras Casanova de 10 a 15h.

Llegeix més...

Rellançar la “Nit de la Radioafició”,una proposta de la URBBLL a tota la Radioafició de Catalunya.

 Des de la URBBLL ens agradaria recuperar la “Nit de la Radioafició” de tants records per als col·legues més experts de la nostra afició. Un esdeveniment d’aquest calibre de ben segur ens ajuda a agafar aire i a recuperar la camaraderia, el bon fer i, amb sort, presentar nous projectes i iniciatives.

Llegeix més...

Contacta entre l'estació espacial ISS (OR4ISS) y la EETAC (EG3UPC)

14

Al sotsdirector de Promoció d'Estudis, David Garcia, EA3FNC de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels, (EETAC) Barcelona, se li va ocórrer celebrar el 25 aniversari de l'EETAC (UPC), proposant la realització d'un contacte directe amb la ISS. Una gran idea per la qual va contactar amb el pare d'un antic alumne, que era ni més ni menys que Tony Colom, EA3GCT, President del Consell Territorial de URE Catalunya. Tony va organitzar un grup de radioaficionats per muntar la instal·lació adequada a l'EETAC de Castelldefels.

Grup EA3: David EA3FNC, Tony EA3CGT, Jordi EA3CGV, Lluís EA3OG, Enric EA3BTZ, Xavi EA3HSJ, Josep M. EA3FUZ, Magí EA3UM i Benjamin EA3XU.

La data asignada per la NASA a les 16:00 dal 4 de Desembre de 2017

Vídeo del contacte ISS - EETAC. Per veure el vídeo (WEB EETAC) Prem aquest enllaç

Vídeo del contacte ISS - EETAC.(Subtitulat en castellá). Per veure el vídeo Prem aquest enllaç

 

Llegeix més...

Dia Internacional de la Sordceguesa
 
El 27 de juny es celebra el dia de HELEN KELLER per commemorar la data del seu naixement. Helen és famosa per la seva forta voluntat per superar la seva sordceguesa i ha estat una font d'inspiració per a milions de persones de tot el món.
La URBBLL, amb la col·laboració de l'Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT), commemoren aquesta data amb l'objectiu de donar visibilitat a la sordceguesa. Durant els dies 24 al 30 de juny del 2019 sortirem amb l'indicatiu EG3HKD en totes les bandes i modalitats que ens sigui possible.

Acte de lliurament de Botons d'or i argent a socis d'URE Catalunya -2014 -

 

El passat 8 de Març, amb la col·laboració del Consell Territorial i la Junta Directiva d'URE, es va procedir al lliurament de Botons d'Or i Argent a diferents socis de la Territorial de Catalunya.

Llegeix més...

Canal YouTube URBBLL

logo YouTube

DX FUN cluster

DX Cluster EA4URE-5

ea4ure cluster

Propagació