Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Lliurament pins d'Or i Plata

Aquest Nadal passat vam aprofitar per celebrar-les alhora que lliuràvem els botons de 25 i 50 anys d'antiguitat als socis que van voler venir al local per rebre'ls. Us incloem un reportatge fotogràfic perquè pugueu veure els amics, i recordeu vells temps. 

Els lliuraments dels botons van ser realitzats per  Enric Monzó, EA3ML, president del Consell Territorial de Catalunya i per Ricard López EA3IAO, president d'URBBLL

  

En un “coffee Ham” de dissabte s’ha plantejat d’organitzar un viatge en grup a aquesta emblemàtica fira i necessitem fer números (ja tenim 6 interessats!).

URBBLL amb "La Marató de TV3" 2020 - Diploma EH3MMM

1601986421271

 

Enguany volem donar suport a "La Marató de TV3" activant aquest diploma especial amb l'indicatiu històric EH3MMM. L'activitat serà del 15-12-2020 al 20-12-2020.

Necessitem el vostre suport i la vostra solidaritat!

 

Aniversari L'Altra Ràdio d'en Cinto Niqui

Laltra rdioPer celebrar el 40è aniversari de L’altra ràdio, les associacions de radioaficionats que hi participen o hi han participat ens hem unit per fer una activitat especial de ràdio.

Aniversari "L'Altra Ràdio" d'en Cinto Niqui

Laltra rdio

Enguany aquest programa fa 40 anys i totes les entitats catalanes volem celebrar-ho activant un indicatiu especial durant tot el mes de maig. Des de URBBLL volem crear un equip d'operadors en totes les modalitats. Et necessitem! M'apunto!

ACTE SUSPÉS El diumenge 15 de març, a les 12 hores, L'Altra Ràdio celebrarà els seus 40 anys fent un programa i una festa a l’espai de creació i difusió de la cultura Nau Bostik, al barri de La Sagrera de Barcelona (carrer Ferran Turné, 1-11).
Més informació 

Dia de la Radioafició 2020

Fa uns mesos, la "Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat" va fer arribar a diversos ràdioclubs, la proposta de recuperar el que havia estat la "Nit de la Radioafició", amb la idea que fos una iniciativa promoguda pel màxim d'associacions i radioclubs catalans.

URBBLL amb la Marató de TV3

IMG 20191210 WA0004

Diumenge 15 de Desembre del 2019

Rbla de Sants. Placeta de Ramon Torras Casanova de 10 a 15h.

Rellançar la “Nit de la Radioafició” una proposta de la URBBLL a tota la Radioafició de Catalunya.

Des de la URBBLL ens agradaria recuperar la “Nit de la Radioafició” de tants records per als col·legues més experts de la nostra afició. Un esdeveniment d’aquest calibre de ben segur ens ajuda a agafar aire i a recuperar la camaraderia, el bon fer i, amb sort, presentar nous projectes i iniciatives.

Dia Internacional de la Sordceguesa
 
El 27 de juny es celebra el dia de HELEN KELLER per commemorar la data del seu naixement. Helen és famosa per la seva forta voluntat per superar la seva sordceguesa i ha estat una font d'inspiració per a milions de persones de tot el món.
La URBBLL, amb la col·laboració de l'Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT), commemoren aquesta data amb l'objectiu de donar visibilitat a la sordceguesa. Durant els dies 24 al 30 de juny del 2019 sortirem amb l'indicatiu EG3HKD en totes les bandes i modalitats que ens sigui possible.

Contacta entre l'estació espacial ISS (OR4ISS) y la EETAC (EG3UPC)

14

Al sotsdirector de Promoció d'Estudis, David Garcia, EA3FNC de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels, (EETAC) Barcelona, se li va ocórrer celebrar el 25 aniversari de l'EETAC (UPC), proposant la realització d'un contacte directe amb la ISS. Una gran idea per la qual va contactar amb el pare d'un antic alumne, que era ni més ni menys que Tony Colom, EA3GCT, President del Consell Territorial de URE Catalunya. Tony va organitzar un grup de radioaficionats per muntar la instal·lació adequada a l'EETAC de Castelldefels.

Grup EA3: David EA3FNC, Tony EA3CGT, Jordi EA3CGV, Lluís EA3OG, Enric EA3BTZ, Xavi EA3HSJ, Josep M. EA3FUZ, Magí EA3UM i Benjamin EA3XU.

La data asignada per la NASA a les 16:00 dal 4 de Desembre de 2017

Vídeo del contacte ISS - EETAC. Per veure el vídeo (WEB EETAC) Prem aquest enllaç

Vídeo del contacte ISS - EETAC.(Subtitulat en castellá). Per veure el vídeo Prem aquest enllaç