Dilluns 26 Febrer 2024
Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Dia de la Radioafició 2020

Fa uns mesos, la "Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat" va fer arribar a diversos ràdioclubs, la proposta de recuperar el que havia estat la "Nit de la Radioafició", amb la idea que fos una iniciativa promoguda pel màxim d'associacions i radioclubs catalans.

De les dues reunions que hem mantingut fins ara per tal de valorar les possibilitats i el format que podria tenir, ha sorgit la proposta que tot seguit us detallem i que us demanem feu extensiva a qualsevol radioaficionat que pugeu conèixer, independentment de sí pertany o no a qualsevol associació o radioclub.

******************

 

Proposta Dia de la Radioafició 2020

Ens agradaria recuperar la “Nit de la Radioafició” de tants records per als col·legues més experts de la nostra afició. Un esdeveniment d’aquest calibre de ben segur ens ajuda a agafar aire i a recuperar la camaraderia, el bon fer i, amb sort, conèixer nous projectes i iniciatives.

Des de la URBBLL vam llençar a finals del 2019 una proposta a tots els Radioclubs de Catalunya perquè entenem que ha de ser un projecte compartit, un projecte il·lusionant en què participi tothom i tothom el senti seu. Ja hem mantingut un parell de reunions amb representants de diversos Radioclubs i hem arribat a les conclusions següents:

 1. El format tradicional, sopar a finals de novembre, podria no tenir prou interès. Millor acumular-ho a alguna activitat prou general i coneguda. En concret es pensa en “Mercaham” amb una durada de dia complert només dissabte i fer un dinar “dia de la radioafició” el diumenge 14-6-20 en lloc a determinar.

 2. Reorientar el concepte com a “dia del radioaficionat”.

 3. El format de l’acte podria ser:

  11:45 Acreditacions <>12:00 Lliurament premis i breus discursos

  13:30 Menjar, Sorteig i Foto de grup

  17:00 Comiat

 4. Crear una comissió de coordinació del “dia del radioaficionat” de fins unes 10 persones entre col·legues que s’ofereixin voluntàriament per a aquesta tasca.

Conseqüentment, demanem a tots els radioaficionats de Catalunya que presentin les seves candidatures com a membres d’aquesta comissió. Si no aconseguim els voluntaris suficients, el projecte quedaria en stand-by fins l’any vinent en què ho tornaríem a intentar. Envieu un e-mail a
urbbll@ea3mm.org

amb les vostres dades de contacte i motivació abans del 15-2-20.

Agrairíem que informeu d’aquesta crida a tots els radioaficionats de Catalunya.

******************
Cordialment EA3MM
73.