Dimecres 25 Maig 2022
Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

SILENT KEY

Comuniquem la mort del nostre company i amic Carlos Gomez EA3GZS. Estarà al tanatori de Les Corts aquest diumenge dia 24 a partir de les 15:00 h. i l'enterrament serà el dilluns dia 25 a les 12:00 h.
En pau descansi

Sant Jordi 2022

SantJordi2022

Jamboree on the Air 2022

JOTA és un esdeveniment anual en el qual escoltes i guies de tot el món es connecten entre ells per mitjà de la radioafició. Jota2021Els senyals de ràdio d'ona curta porten les seves veus a pràcticament qualsevol racó del món. És l'emoció de tenir una conversa en directe amb un company escolta o guia en algun altre lloc del món el que atrau tants joves a aquest esdeveniment. JOTA-JOTI és un autèntic Jamboree durant el qual s'intercanvien experiències d'escoltisme i es comparteixen idees.

L'ús de tècniques de ràdio amateur ofereix una dimensió educativa extra per als escoltes. Molts aprofiten l'oportunitat de descobrir el món de les tècniques i l'electrònica de ràdio sense fil. Milers de radioaficionats voluntaris ajuden els escoltes durant el cap de setmana JOTA-JOTI amb els seus coneixements, equipament i entusiasme.

Des de la URBBLL volem donar un pas endavant i oferir el nostre Radioclub i els coneixements dels nostres socis radioaficionats per col·laborar amb el JOTA 2022 (14 a 16 d’octubre).

mercaHam 2022

mHAM 2022 CAT

 

Més informació: http://www.mercaham.com/index.php/ca/

Bones Festes

Trobada Castell Montesquiu 2021

Montesquiu 2021 cat

Dissabte 18 setembre 2021 desde las 9 a las 14 horas

 La Diada de Radioaficionats del Castell de Montesquiu, és un punt anual de trobada de la Radioafició Catalana a la qual esteu tots convidats. Tant a participar i operar, com a gaudir d'una Jornada de Camp amb tota la família.

Vacances d'estiu 2021

Us informem que l'Associació romandrà tancada per vacances del 21 de juliol a l'1 de setembre del 2021 (tots dos inclusivament).

Concurs Sa Majestat El Rei d'Espanya SSB 2021

Ja tenim aquí el pròxim concurs organitzat per URE, el Sa Majestat el Rei d'Espanya de SSB, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana, concretament els dies 26 i 27 de juny.

Podeu veure les bases en aquest enllaç:

https://concursos.ure.es/s-m-el-rey-de-espana-ssb/

Sort als participants

DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO 2021

HAM RADIO World començarà d'aquí a 7 dies al recinte firal virtual del 25 al 27 de juny de 2021.

Des de l’obertura a xerrades i cerimònies de lliurament fins a emocionants conferències, en alemany i anglès, hi ha alguna cosa per a tothom.

Descobriu l’horari aquí https://newsletter.hamradio-friedrichshafen.de i planifiqueu el cap de setmana mundial de HAM RADIO.Tingueu en compte que l’horari només està disponible en alemany, però hi ha conferències en anglès. Les podeu reconèixer pel títol en anglès.

I no oblideu dedicar una estona als expositors de la sala A1 de ZEPPELIN CAT i descobrir els seus estands.
Les millors salutacions des del llac de Constança, l’equip HAM RADIO de Friedrichshafen

Conferència via YouTube

La Unió de Radioaficionats Espanyols ens informa de la següent conferència sobre antenes:ConferenciaUREYouTube

Seguint amb el cicle de "Trobades virtuals sobre temes de radi", dimecres que ve, dia 5 de maig, a les 17.30 UTC (19:30 hora peninsular) se celebrarà la segona xerrada-col·loqui que impartirà Lluís del Molino, EA3OG, en el context d'Antenes, amb el títol "La importància (o no) de la ROE".

Es podrà seguir en el canal de YouTube de la URE clicant en aquest enllaç.