Accés Socis Registarse

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *
Reload Captcha

Autorització temporal operadors sense llicència amb supervisió !!

Ham Familia Shack den EA3ICKAvui, la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals ha emès la resolució per la qual s'atorga autorització temporal per a la utilització, en determinades condicions, d'estacions de radioaficionats per persones que no disposen de la preceptiva autorització administrativa sota la supervisió de radioaficionat autoritzat, mentre duri la vigència de l'estat d'alarma i les seves corresponents mesures d'obligat confinament. Condicions:

Llegeix més...

La URBBLL suspen totes les activitats

Super ShackA causa de la situació que s'ha presentat pel coronavirus, considerant la seguretat de tots, i seguint les directrius de les autoritats, la URBBLL suspen totes les activitats fins a nou avís.

S'han pres mesures per seguir atenent totes les qüestions que els socis ens puguin plantejar per telèfon 933 230 525 - 626 266 947 i per e-mail urbbll@ea3mm.org

Recordeu que, per l'edat de molts socis, som un col·lectiu en risc i, per tant, ha d'imperar la prudència.

Silent Key. Necessitem Ajuda!!

Fa un parell de setmanes comunicavem la defunció del col·lega Teolindo Lage EB3DEA. La vidua demana ajuda per a retirar dues antenes de VHF del terrrat, zona de La Pegaso. Necessitem voluntaris! Vull Ajudar!

Vacances Nadalenques

La Delegació romandrà tancada del 23 de desembre del 2019 al 7 de Gener del 2020, ambdós inclosos..

ACCÉS ZONA SOCIS

Es prega als socis de l'URBBLL que es REGISTRIN per poder accedir a la ZONA de SOCIS, ja que en uns dies donarem de baixa la clau genèrica que fins ara permetia l'accés sense estar registrat, i només funcionaran les claus individuals dels socis que estiguin registrats.

La resta de la web continuarà funcionant com fins ara.

Calendari d'Activitats

Abril 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Notícies