Dissabte 13 Juliol 2024
Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

CONDICIONS D'ÚS DEL WEB

 

El domini a internet ea3mm.org és de titularitat de l'La Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat per a ús dels radioaficionats en general i dels socis en particular i en aquest document es recullen les condicions d'ús del seu web. L'ús d'aquest lloc web implica l'expressa i plena acceptació de les presents condicions d'ús, sense perjudici de les condicions particulars que poguessin aplicar a alguns dels continguts o serveis del lloc web.

 

1.- INFORMACIÓ GENERAL SOBRE EL REGISTRE

 

· El registre al web del La Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat i per tant l'accés a l'àrea privada d'aquest web, s'habilita exclusivament a socis del Club. El registre s'efectua pels gestors del mateix, prèvia sol·licitud de l'interessat mitjançant el formulari "Contacte".

 

· El nom d'usuari sempre serà l'indicatiu. Aquells socis que no el tinguin, hauran de fer constar en sol·licitar el registre perquè se'ls assigni un nom d'usuari per La Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat.

 

· Si ha oblidat la seva contrasenya, utilitzeu l'opció disponible al formulari d'Identificació (Accés). Introduïu l'adreça de correu electrònic amb la que es va registrar a la web i rebrà un missatge amb les instruccions a seguir. Un cop identificat podrà canviar la contrasenya a l'opció "Perfil d'usuari" que es troba dins del "Àrea privada".

 

· Si ja està donat d'alta a la nostra web i té alguna incidència, si us plau, comuniqui'ns-ho mitjançant el formulari de contacte "Contacte" detallant que li passa perquè puguem ajudar.

 

· El nom d'usuari i contrasenya que es facilita és per a ús exclusiu del soci i és la seva responsabilitat no facilitar-lo a terceres persones, el que suposaria incomplir aquestes condicions.

 

· L'accés a la web pot ser desactivat en qualsevol moment a aquell usuari que faci un mal ús del servei o incompleixi les condicions d'ús de qualsevol dels diferents apartats.

 

2.- ÚS DEL LLOC WEB

 

- L'accés a aquesta pàgina web és responsabilitat exclusiva dels usuaris, i suposa conèixer i acceptar la política de privacitat i política de galetes.

 

- La Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat es reserva el dret de realitzar els canvis i modificacions que estimi convenients i crea necessaris a la pàgina web sense necessitat de previ avís.

 

- L'usuari garanteix l'autenticitat i veracitat de totes aquelles dades que comuniqui tant en la formalització dels formularis de registre com en qualsevol altre moment posterior, sent la seva responsabilitat actualitzar la informació subministrada.

 

- L'usuari serà responsable de la inexactitud o falta de veracitat de la informació aportada.

 

3.- ÚS DE COOKIES

 

Al web del La Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat s'utilitzen cookies per facilitar la navegació a la seva pàgina web i conèixer les preferències de l'usuari. Pot consultar la nostra Política de galetes.

 

4.- LEGISLACIÓ I FUR

 

La prestació del servei es regeix per la legislació Catalana i Espanyola, essent competents els Tribunals de Barcelona, en cas d'algun litigi, als quals l'usuari se sotmet expressament.