Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Com fer-se soci

 

Si ja vas ser soci de URE i vols reingressar novament, no cal que omplis la sol·licitud d'ingrés, únicament hauràs de facilitar-nos les dades actualitzades (QTH, indicatiu, domiciliació bancària) enviant un correu a tesoreria@ure.es.

 

Si vols fer-te soci de la URE, emplena la sol·licitud d'ingrés, que pots enviar des de la pròpia web, o per correu electrònic a tesoreria@ure.es, o per correu postal a URE, Av Monte Igueldo 102, 28053 Madrid, o per fax al número 914.772.071.

 

Es recomana que contactis prèviament amb nosaltres per tal de donar-te a conèixer i veure com funciona la nostra Associació i, paral·lelament, per demanar el vistiplau al teu ingrés per part del president de la Secció.

 

Les altes es produeixen el dia 1 de cada mes. Si la sol·licitud ve amb el vistiplau de la teva secció, series donat d'alta el dia 1 del mes següent al de la recepció. En cas contrari, l'alta podria demorar-se un mes més, atès que la Secretaria de la URE hauria de demanar prèviament la conformitat del president de la Secció respectiva.

 

Si ja disposes d'indicatiu, has de sol·licitar ser soci numerari. La quota es compon de dues parts: quota bàsica (78,64 euros l'any 2014) i quota complementària, que fixen les seccions segons les seves necessitats (de mitjana, 15 euros). El soci numerari té dret a tots els serveis generals de la URE.

 

Si tens indicatiu i a més convius amb un altre soci de la URE al mateix domicili, pots sol·licitar ser soci familiar, amb els mateixos drets que els numeraris llevat de la revista, atès que ja la rep l'altre soci de la família. La quota de soci familiar és la meitat que la de numerari.

 

Si no disposes d'indicatiu, pots fer-te soci simpatitzant per una quota anual de 10 euros (any 2023), però no tindràs dret als serveis bàsics de la URE. Si vols tenir accés a ells, com la revista per exemple, has de ser soci numerari i pagar la quota màxima encara que no disposis d'indicatiu.

 

Si tens pensat examinar-te i necessites el temari, pots acollir-te a la campanya de promoció de nous socis, en la qual oferim el llibre d'examen i un any de subscripció a la descàrrega de la revista pel mòdic preu de 35 euros.

 

Els pagaments de les quotes es realitzen normalment per banc.
L'import del primer rebut de la quota que passem als nous socis és la part proporcional dels mesos que resten fins a finalitzar l'any.

 

L'enviament de la so·licitud d'ingrés no suposa l'alta immediata en l'Associació. L'ingrés a URE no serà efectiu ni es podrà gaudir de cap servei fins al dia 1 del mes en què es causi alta.