Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Serveis que la URE ofereix als seus associats:

 

TRAFIC DE QSL

 

Entre els col·legues espanyols i d'arreu del món, a través de les diferents associacions que componen la International Amateur Radio Union (IARU). Aquest és un servei en exclusiva que dins de la IARU s'intercanvien totes les associacions membre. L'estructura és similar a la de les Nacions Unides: una associació per cada Estat.

 

CORREU ELECTRÒNIC I ESPAI WEB

La URE ofereix als seus socis diversos serveis d'Internet.
Poden tenir la seva adreça de correu electrònic amb dominio@ure.es, bé en modalitat de redirecció o de bústia propi al nostre servidor .
Si disposen de pàgina web pròpia a Internet, poden també albergar al nostre servidor, de manera que la direcció de la web seria http://tuindicativo.ure.es
Accés total a lectura i escriptura als diferents fòrums URE.
Visita la pàgina de serveis d'internet per accedir als diferents formularis de sol·licitud d'aquests serveis d'Internet.

 

REVISTA "RADIOAFICIONADOS"

Publicació mensual de caràcter social que reben tots els socis de la URE als seus domicilis. En ella s'informa de temes d'interès per al radioaficionat: concursos, diplomes, divulgació tècnica, HF, VHF, satèl·lits, activitats de la URE i les seves seccions, etc.

 

ASSEGURANÇA

L'assegurança cobreix els danys a tercers que puguin produir els sistemes radiants dels socis, tant materials com corporals, per un import de 150.000 euros. Aquesta assegurança s'exigeix ​​per la Inspecció de Telecomunicacions abans d'autoritzar la instal·lació de l'emissora i abans d'expedir la llicència, així com per al muntatge i desmuntatge de les antenes o qualsevol modificació que en el sistema radiant es dugui a terme. (Art. 20 del Reial decret 2623 /1986, que desenvolupa la Llei d'Antenes 19/1.983). Cliqueu aquí per veure el detall de la pòlissa contractada.

 

DEFENSA

Dels segments assignats al servei d'aficionats, a través de la IARU, que té condició d'Entitat Observadora en la Conferència Mundial de Radiocomunicacions (CMR), òrgan en el qual la Unió Internacional de Telecomunicacions decideix el repartiment i assignació de bandes i freqüències de l'espectre radioelèctric per a totes les administracions dels estats membres de les Nacions Unides.
Dels interessos de tots els radioaficionats espanyols davant la Direcció General de Telecomunicacions, departament de l'Administració de l' Estat del qual depèn la radioafició. La URE, és escoltada en la preparació de disposicions generals relacionades directament amb les matèries de la seva activitat i està en disposició de poder defensar els drets de tots els radioaficionats espanyols, matèria en la qual s'afanya a través d'entrevistes periòdiques amb els representants de les diferents administracions, central i perifèriques.

 

ASSESSORAMENT

En temes jurídics, posant a disposició del soci la jurisprudència acumulada en els últims anys de tots els judicis en què es va donar la raó al radioaficionat en contenciosos per qüestió d'antenes amb les Comunitats de veïns.

 

MATERIAL

Divers i publicacions tècniques : llibre de registre de QSO, "Llibre d'Examen", llibre "Ser radioaficionat ", emblemes, banderins, mapa de prefixos, mapa locator, etc ., A preu avantatjós per al soci .

 

CONFERÈNCIES, COL·LOQUIS I CONGRESSOS

Per als socis, a càrrec d'especialistes.

 

XARXA DE REPETIDORS ANALOGICS URE

Més d'un centenar d'ells, tant de VHF, com d'UHF repartits per tota la geografia espanyola .

 

XARXA DE REPETIDORS DE CC.DD

Que permet l'enllaç per al transport d'informació entre bases de dades i entre nodes Cluster .

 

CURSOS

Preparació per a exàmens, inclosa la telegrafia, impartits en algunes de les nostres seccions.