Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Activació Festas Timbaler del Bruc - 7 de Juny del 2009

 

El dia 7 de Juny del 2009, des de l'Ajuntament del Bruc (DME 08025) vam estar transmetent a la banda de 40 mtrs. en commemoració de les Festas del Timbaler del Bruc, diversos companys de diferents seccions locals, entre elles URBBLL.

 

Vam fer sonar de nou Tambors de Guerra després de 201 anys, amb les tecnologies que no van haver llavors, però basant-se en els mateixos conceptes, en la comunicació, llavors va ser un tambor, avui la Ràdio.

 

Aquesta activitat està recolzada pel Consell Territorial d'URE a Catalunya i va ser esponsorizada per l'Ajuntament del Bruc.

 

foto

 

foto

 Activació Castell de Castellciuró - 19 d'octubre de 2008

 

El passat 19 d'octubre de 2008 es va activarper primera vegada el Castell de Castellciuró, amb l'indicatiu EC2CTQ/p amb referència CB-190 MVB-0031 i DME-08123, amb la col·laboració de la URBBLL , el BARRETINA'STEAM, i l'Ajuntament de Molins de Rei. A tots ells, gràcies.

 

A les 8:30h vamarribar al Castell, el cel estava nuvolós, la nostre por era que ens plogués perquè no hi ha lloc on aixoplugar-se, el Castell té tres parets sense sostre, de tota manera amb tota la il·lusió vam muntar les taules i l'equip ICOM 756, el trípode i el masteler d'alumini, una V invertida per 40M.

 

Vam començar a transmetre a les 9:00 del matí i per a la nostra alegria el sol va fer la seva aparició i com no, vam començar a muntar més taules per menjar i el vi que no falti i mentre uns activaven el Castell els altres a menjar.

La propagació era regular però anaven sortint estacions d'Espanya i gran part d'Europa i quan ens proposàvem a plegar a les 14:00h estàvem tan bé en el Castell que vam allargar fins les 17h, havent fet uns 450 contactes.

 

Dono les gràcies als col·legues que em vam ajudar aquell dia, que són:

EA3GLB - EA3GTJ - EA3EJJ - EA3RE - EA3SD - EA3BCK - EA3GNR - EA3RX - EB3EPP

 

EC3CTQ - Miguel Herrera Zapata

foto para ure ec3ctq

Activació Castell de Torcafelló por URVO, URBBLL i BARRETINA´S TEAM

 

El diumenge dia 1 de Juny del 2008 , l'Unió de Radioaficionats del Vallés Oriental i Barretina's Team, compost per membres de diferents Seccions Locals d'URE, entre elles URBBLL, acompanyats per la família vàrem estar a Maçanet, activant el Castell de Torcafelló utilitzant l'indicatiu de Marius EB3CCJ.

 

El dia va transcórrer amb una excel·lent armonia, encara que el temps no ens va acompanyar, (sort que teniem un "dipolo submarí"), vàrem poder fer el que mes ens agrada 'RÀDIO'.

Una vegada tot muntat, vàrem començar a emetre sobre les 8,30 hores del matí. Mentre la resta del grup va començar a parar la taula juntant tot el menjar que haviem portat entre tots i és va procedir a donar una alegria a l'estomac, tot això amanit d'una bonica xerrada. Ens vàrem anar alternant per poder estar tots emetent i es va finalitzar a les 14 hores. Es varen fer mes de 500 contactes, banda de 40 metres.

 

Mòltes gràcies a tots els col·legues que varen contactar amb nosaltres, ja que sense la seva col·laboració i paciència l'activació no hagués estat possible.

 

MONUMENTS I VESTIGIS MVGI:175
CASTELLS D'ESPANYA: CGI:137
CASTELL DE CATALUNYA: CGI:137
DME 17103 MAÇANET DE LA SELVA.

 

 

   

 

ACTIVACIÓ MONESTIR DE MONTSERRAT 2007

 

Durant els dies 22, 23 i 24 de Setembre del 2007, es va activa el nostre estimat Monestir de Montserrat, amb l'ajuda desinteressada de tots aquells que van voler col·laborar a nivell particular o a nivell d'associació. L'esdeveniment va se un exit, vam sortir al eter amb l'indicatiu "AM3MM" en HF, VHF i UHF.

 

A la Revista "RADIOAFICIONADOS" de Gener del 2008, hi ha un extens article sobre l'esdeveniment.