Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Autoritzada la banda de 40,650 – 40,750 MHz

Després d'un ardu treball per part de la URE davant l'administració, avui s'ha publicat en el lloc web de Radioaficionats la Resolució de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals, la qual autoritza els titulars d'autoritzacions espanyoles de radioaficionat a realitzar emissions en la banda de 40,650 – 40,750 MHz, amb una potència de pic de l’envolvent (PEP) màxima de 25 W, per un període de divuit mesos.

Les emissions només s'efectuaran des d'estacions fixes que disposin de la llicència corresponent. A més, el radioaficionat haurà d'informar la Prefectura Provincial d'Inspecció de Telecomunicacions de la província en la qual resideixi sobre la seva intenció d'operar en aquesta banda abans d'emetre per primera vegada en aquestes freqüències.

Com indica la resolució, és obligatori que el radioaficionat informi a la Prefectura Provincial d'Inspecció de Telecomunicacions corresponent de la seva intenció d'operar en aquesta banda abans d'emetre per primera vegada en aquestes freqüències, en aquest cas, de manera electrònica a través de la seu de Radioaficionats utilitzant un certificat digital o Cl@ve.

L'accés directe al formulari és:
• Radioaficionats. Sol·licitud d'autorització especial, concursos d'alta competitivitat i notificació d'emplaçament temporal. I dins d'aquest formulari en les Dades de la sol·licitud / Tipus de sol·licitud cal indicar l'opció:
• Ús temporal i experimental de bandes de freqüències no atribuïdes en el CNAF al servei d'aficionats.

Aquesta autorització no sols facilitarà el desenvolupament i avanç tecnològic en la nostra comunitat de radioaficionats, sinó que també harmonitzarà les pràctiques amb altres països de la UIT, entre els quals ara ens trobem com a pioners.