Dilluns 15 abril 2024
Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

En un “coffee Ham” de dissabte s’ha plantejat d’organitzar un viatge en grup a aquesta emblemàtica fira i necessitem fer números (ja tenim 6 interessats!).

La proposta és un viatge anada-tornada en bus, estada en hotel proper, transport diari hotel-fira-hotel i que el bus disposi de maleter per tornar carregats d’equips i estris.

Enguany, la HAM RADIO de Friedrichshafen, tindrà lloc del 23 al 25 de juny. El programa, de tres dies, per a la 46a edició, s'enfoca en 4 temes: matemàtiques, informàtica, ciències naturals i la tecnologia (MINT) i en les oportunitats d'innovació econòmica que ofereix la ràdio amateur (especialment als joves).

La ràdio afició és una qualificació professional superior en els camps de l'enginyeria, la informàtica i la tecnologia de la comunicació. Hi ha una forta demanda laboral d’estudiants amb aquestes titulacions. Motius suficients per posar el HAM RADIO 2023 sota el lema "Fem MINT".

Hem fet uns càlculs inicials i, a partir de 35 persones, sortiríem a uns 300 € per persona (bus, hotel i entrada inclosos).

Si la proposta et fa posar la pell de gallina, fes una prereserva responent “Ham radio 2023!” al nostre e-mail urbbll@ea3mm.org

URBBLL