Dilluns 26 Febrer 2024
Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Rellançar la “Nit de la Radioafició” una proposta de la URBBLL a tota la Radioafició de Catalunya.

Des de la URBBLL ens agradaria recuperar la “Nit de la Radioafició” de tants records per als col·legues més experts de la nostra afició. Un esdeveniment d’aquest calibre de ben segur ens ajuda a agafar aire i a recuperar la camaraderia, el bon fer i, amb sort, presentar nous projectes i iniciatives.

P9230009A la URBBLL, probablement una de les associacions amb més socis i amb seu a Barcelona ciutat, entenem que podem fer la proposta però no assumir-la com un projecte nostre. Ha de ser un projecte compartit amb tota la radioafició de Catalunya, un projecte il·lusionant en què participi tothom i tothom el senti seu.

Diversos socis de URBBLL, col·legues en actiu i amb llarga experiència en la radioafició, varen viure algunes d’aquelles “Nits” i ens han anat documentant sobre aspectes organitzatius. Però, sense cap dubte, ho hem de pactar i organitzar entre totes les entitats interessades del sector (si hi ha prou interès, és clar!).

Dit això, convidem a totes les organitzacions de radioaficionats de Catalunya a una primera reunió exploratòria d’acord amb les següents dades:

  • Data i hora: 19-12-19 18:30
  • Durada: Màxim 1:30 hores.
  • Lloc: Seu Social de la URBBLL. Carrer Leiva, 2 local D; 08014 Barcelona. Metro L1 Hostafrancs o L5 Sants, Estació de Sants a 10 minuts caminant.

Us agrairíem que informeu d’aquesta convocatòria a totes les entitats que conegueu. Igualment, agrairíem confirmació de participació.

Us esperem!

 

Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat, URBBLL

Secció de la URE a Barcelona i Baix Llobregat