Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Dia Mundial de la Ràdio Amateur

Un segle de connexions: celebrant els 100 anys d'innovació, comunitat i defensa de la ràdio mateur

Tots els radioaficionats estem convidats a sortir a les ones per gaudir de l’amistat global entre col·legues i mostrar les nostres habilitats i capacitats al públic. Us encoratgem a fer difusió de les nostres activitats. El Dia Mundial de la Radioafició no és un concurs, sinó una oportunitat per "parlar" sobre el valor de la radioafició al públic en general i als nostres companys aficionats. També és una gran oportunitat per parlar sense la pressió de concursos, afegir contactes ni rodes, de les diferents maneres de gaudir de la nostra afició.

Amb motiu d’aquest esdeveniment, des de la URBBLL obrirem les instal·lacions a Leiva, 2D el dijous 18 d’abril de 9 a 14 i de 16 a 20 on sereu benvinguts perquè pugueu sortir a l’aire i compartir en bona companyia.

Igualment, us animem que aquest dia activeu la vostra estació i feu el màxim possible de difusió entre la família, amistats i veïns per tal de donar visibilitat a la nostra activitat. Us demanem també que pengeu les vostres activitats personals del Dia Mundial de la Radioafició a les plataformes de xarxes socials com Twitter, Facebook, Instagram, utilitzant l'etiqueta DiaMundialRadioafició.. Assegureu-vos d'enviar-ho als vostres amics i contactes, reflectors i mitjans de comunicació.

Necessitem sang nova i incidir amb el jovent per promocionar la radioafició i aquesta és una bona ocasió, És un esdeveniment mundial que cobreix totes les regions de la Unió Internacional de Radioaficionats (IARU).

Horari: de  dijous 18 d'abril de 2024 a les 0000 UTC fins divendres 19 d'abril de 2024 a les 0000 UTC