Dilluns 26 Febrer 2024
Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Jamboree on the Air 2022

JOTA és un esdeveniment anual en el qual escoltes i guies de tot el món es connecten entre ells per mitjà de la radioafició. Jota2021Els senyals de ràdio d'ona curta porten les seves veus a pràcticament qualsevol racó del món. És l'emoció de tenir una conversa en directe amb un company escolta o guia en algun altre lloc del món el que atrau tants joves a aquest esdeveniment. JOTA-JOTI és un autèntic Jamboree durant el qual s'intercanvien experiències d'escoltisme i es comparteixen idees.

L'ús de tècniques de ràdio amateur ofereix una dimensió educativa extra per als escoltes. Molts aprofiten l'oportunitat de descobrir el món de les tècniques i l'electrònica de ràdio sense fil. Milers de radioaficionats voluntaris ajuden els escoltes durant el cap de setmana JOTA-JOTI amb els seus coneixements, equipament i entusiasme.

Des de la URBBLL volem donar un pas endavant i oferir el nostre Radioclub i els coneixements dels nostres socis radioaficionats per col·laborar amb el JOTA 2022 (14 a 16 d’octubre).

Feu-nos saber si hi voleu col·laborar.

Jota 2 D’interès per als radioaficionats que vulguin col·laborar en el JOTA: el reglament diu:

Ordre IET/1311/2013, de 9 de juliol, per la qual s'aprova el Reglament d'ús del domini públic radioelèctric per a radioaficionats.

CAPÍTOL II Condicions d'ús de les estacions i els equips de radioaficionat
Article 30. Normes generals d’ús.
6. Les estacions col·lectives podran ser utilitzades esporàdicament amb fins de divulgació i foment de la radioafició per persones novelles en aquesta activitat, sota les condicions següents:
a) La utilització de les estacions es limitarà a demostracions en centres d’ensen-yament, cursos de divulgació organitzats per l’associació titular de l’autorització de l’estació i en general esdeveniments similars sense ànim de lucre i de curta durada.
b) La utilització de les estacions s'efectuarà sota la responsabilitat i la supervisió directa i presencial d'un radioaficionat autoritzat amb almenys tres anys d'anti-guitat en l'exercici de la radioafició.
c) Les emissions s'han d'identificar mitjançant el distintiu de l'estació col·lectiva seguit després del sufix, de dues o tres lletres de lliure elecció.
d) La potència de les emissions no superarà el 40 % del valor màxim de la potència establerta per a la banda de freqüències utilitzada, amb un límit màxim, en qual¬se¬vol cas, de 100 watts (p.i.r.e).