Diumenge 31 Maig 2020
Accés Socis Registarse

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *
Reload Captcha

Sol·licitud de distintiu de trucada amb sufix d'una lletra

Després de molt temps esperant aquesta notícia, per fi la URE ha aconseguit que l'Administració hagi posat a disposició de tots els associats i radioaficionats en general, la resolució per a l'assignació de distintius d'una lletra.

Després d'aconseguir incloure en el reglament de l'any 2013 la possible assignació d'indicatius d'una lletra, i després de més de cinc anys batallant amb l'Administració amb la presentació de nombrosos avantprojectes per al desenvolupament i aplicació d'aquesta normativa, finalment ha vist la llum.

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de seixanta dies naturals a partir de la data d'entrada en vigor de la present resolució. Aquesta resolució entra en vigor l'endemà de la publicació al Butlletí Oficial de l'Estat (dimecres, 17 de juliol de al 2019).

Els sol·licitants de distintius de trucada amb sufix d'una lletra poden presentar la seva sol·licitud a través de l'enllaç «Sol·licitud de distintiu de trucada de radioaficionat amb sufix d'una lletra» a la seu electrònica del Ministeri d'Economia i Empresa, adjuntant la sol·licitud segons el model que figura com a annex de la resolució, així com la resta de documentació addicional acreditativa dels requisits que estableix l'apartat segon d'aquesta resolució.

Més informació al web de la Unió de Radiaficionados Espanyols