Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Diploma Festes de la Mercè 2019

Per tal de donar a conèixer les festes patronals de Barcelona, la Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat Secció local d'URE atorgarà el DIPLOMA FESTES DE LA MERCÈ de BARCELONA.

BASES DE PARTICIPACIÓ.
 1- DATES: des de les 00 EA del 20 a les 23:59 EA del 24 de setembre del 2019.

2- PARTICIPANTS: Podran optar tots els radioaficionats amb llicència en vigor i radio escoltes (SWL), estacions de ràdio club i associacions amb indicatiu propi que estiguin en possessió de la corresponent llicència oficial.

3- TRUCADES: "EH3BCN la Mercè 2019"

4- BANDES I MODES: Qualsevol freqüència i manera autoritzat per al servei d'aficionats, respectant les recomanacions del Pla de Banda de la IARU.

5- ESTACIONS ATORGANTS:
   • Les pertanyents a la Secció Local d'URE a BARCELONA i BAIX LLOBREGAT - URBBLL atorgant 5 punts per QSO.

  • Les estacions de la ciutat de Barcelona no socis de l'URBBLL atorgant 1 punt per QSO.

  • L'Estació especial EH3BCN que atorga 10 punts.

6- PUNTS: es concediran a una mateixa estació a un contacte per dia, es podrà repetir contacte entre les dues estacions el mateix dia en modalitat i/o banda diferent, sempre que hi hagi una diferència de més de dues hores entre els dos contactes.

7- PREMIS I DIPLOMES: Sota les condicions que es detallen al final, es concediran els següents:
   • TROFEU Campió EA i Diploma a l'estació EA amb més puntuació.
   • TROFEU Campió DX i Diploma a l'estació no EA amb més puntuació.
   • PLACA i Diploma a l'estació de Ràdio Club o associació amb major puntuació.
   • TROFEU i Diploma a l'estació de la ciutat de Barcelona amb més contactes vàlids efectuats.
   • TROFEU i Diploma a l'estació sòcia de URBBLL amb més contactes vàlids efectuats.
   • DIPLOMA ESPECIAL al Campió de cada districte EA, no soci de URBBLL, sempre que hagin contactat almenys una vegada amb l'estació especial EH3BCN, i almenys amb altres 3 estacions atorgants. Es contempla l'edició d'un Diploma especial de guanyador per països en funció dels participants.

Tots els socis de l'URBBLL i Estacions de la ciutat de Barcelona que formin part activa d'aquest esdeveniment atorgant punts, rebran un DIPLOMA ESPECIAL de participació.

Es concedirà un DIPLOMA ESPECIAL de participació, a partir de l'any 2023, a totes aquelles estacions que participin en aquest diploma durant almenys 5 anys consecutius.

Per obtenir el TROFEU i la PLACA, s'haurà de contactar almenys 3 vegades amb l'estació especial EH3BCN i amb altres 3 estacions atorgants.

S'enviarà QSL de confirmació a totes aquelles estacions que hagin contactat almenys una vegada amb l'estació especial EH3BCN.

Tots els trofeus i plaques s'enviaran lliures de cost i despeses.

Per reclamar els premis s'haurà d'enviar un mail en què figurin nom i indicatiu del sol•licitant, així com la seva adreça i telèfon de contacte a diplomas@ea3mm.org i la relació dels contactes realitzats en format ADIF, no més tard de les 23:59 (EA) del 10 d'octubre de 2.019. Els resultats es publicaran a la pàgina web de l'URBBLL, sent la publicació de resultats provisional, obrint-se el termini per a possibles reclamacions fins al 25 d'octubre. Un cop resoltes les reclamacions, els resultats passaran a ser definitius i les decisions inapel•lables.

Es sol•licitarà a URE que siguin publicats els resultats definitius a la revista RADIOAFICIONADOS.

Cap participant podrà optar a més d'un premi i en cap cas es podrà sol•licitar el canvi de cap mena de trofeu o premi pel seu import en diners.

Es prega especialment l'ús de llistes informatitzades, i és obligatori el format ADIF, indicant Data, hora UTC, estació contactada, banda i manera. Per a consultes relatives a aquest diploma enviar mail a: diplomas@ea3mm.org.

La participació en aquest Diploma comporta l'acceptació de les presents bases. Les decisions del Comitè Organitzador són inapel•lables.

President del comité organizador EA3IAO - Ricard.

Manager del diploma EA3EYO – Josep.