Dissabte 15 Agost 2020
Accés Socis Registarse

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *
Reload Captcha

Política de privacitat

I.-INFORMACIÓ EN COMPLIMENT DE L'ESTABLERT EN LA LLEI 34/2002, DE 11 DE JULIOL, DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC

En compliment del que estableix l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant, LSSI-CE), s'informa de manera expressa, precisa i inequívoc, tant als destinataris del servei com als òrgans competents, dels següents aspectes relatius al prestador de serveis de la societat de la informació:

 

NOM / DENOMINACIÓ SOCIAL Unió de Unió deRadioaficionats de Barcelona, Ea3 Mike Mike
CIF / NIF  G61341418
ACTIVITAT / OBJECTE SOCIAL  GRUPOS Y ASOCIACIONES CULTURALES
DOMICILI SOCIAL  APSOCECAT - C / Leiva, 2 local D  - 08014 Barcelona
TELÈFON  
ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC  URBBLL@TELEFONICA.NET
ADREÇA WEB  www.ea3mm.org
DADES D'INSCRIPCIÓ AL REGISTRE PÚBLIC Registre d'Associacions de la Generalitat BCN núm. 18704

 

II.-IINFORMACIÓ EN COMPLIMENT DE L'ESTABLERT EN LA LLEI ORGÀNICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

1.- PRINCIPI D'INFORMACIÓ

En compliment del que estableix l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (d'ara endavant, LOPD), l'informem de manera expressa, precisa i inequívoca que els dates facilitades per vostè a través dels formularis disposats a aquest efecte a la nostra pàgina web o en qualsevol altre canal de recollida dels mateixos, així com els que es generin durant la seva relació amb la nostra entitat, seran objecte de tractament en els fitxers responsabilitat d'Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat, degudament notificats al Registre General de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat del manteniment i cumplimienta de la relació del destinatari del servei amb la nostra entitat i prestació de serveis derivada de la mateixa.

Així mateix, en compliment del que estableix l'esmentada LOPD i en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant, LSSI-CE), l'informem que les seves dades podran ser utilitzades amb la finalitat d'enviar comunicacions comercials i de cortesia relacionades amb la nostra entitat a través del telèfon, correu postal ordinari, fax, correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents.

De la mateixa manera, l'informem que les seves dades seran cedides en tots aquells casos en què sigui necessari per al desenvolupament, compliment i control de la relació del destinatari del servei amb la nostra entitat, el que inclou la comunicació dels mateixos a l'entitat PayPal amb la finalitat de gestionar les operacions de pagament dels productes que s'hagin adquirit en aquest lloc web, així com en els supòsits en què ho autoritzi una norma amb rang de llei i, en particular, quan es doni un dels supòsits següents: a) el tractament o la cessió tinguin per objecte la satisfacció d'un interès legítim del responsable del tractament o del cessionari emparat per aquesta norma; b) El tractament o la cessió de les dades siguin necessaris perquè el responsable del tractament compleixi un deure que li imposi la norma.

2.- PRINCIPI DEL CONSENTIMENT

El consentiment per al tractament de les seves dades amb les finalitats descrites en l'apartat anterior s'entendrà prestat a través de la marcació de la casella corresponent disposada a aquest efecte a la nostra pàgina web.

3.- CARÀCTER OBLIGATORI DE LES DADES SOL·LICITADES

L'emplenament de tots i cadascun dels camps que apareixen en els formularis disposats a aquest efecte a la nostra pàgina web té caràcter obligatori (en cas contrari, apareixeran marcats amb un asterisc els camps que tinguin caràcter obligatori). La negativa a facilitar les seves dades portaria aparellada la impossibilitat del manteniment i compliment de la relació del destinatari del servei amb la nostra entitat, ja que els mateixos són necessaris per a la prestació de serveis derivada de la mateixa.

4.- PRINCIPI DE QUALITAT DE LES DADES

El destinatari del servei serà l'únic responsable de la veracitat i exactitud de les dades aportades, actuant Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat de bona fe com a mer prestador del servei.

En el cas que el destinatari del servei faciliti dades falses o de terceres persones sense que hi hagi seva consentimienta per a això, respondrà personalment davant Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat, els afectats o interessats, Agència Espanyola de Protecció de Dades i, en és el cas, autoritats autonòmiques de protecció de dades, de les responsabilitats derivades d'aquesta circumstància.

Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat no recull dades de persones menors de catorze anys a través de la seva pàgina web. En el cas que una persona menor de catorze anys faciliti les seves dades a través dels formularis disposats a aquest efecte a la nostra pàgina web o en qualsevol altre canal de recollida dels mateixos, es procedirà a la seva destrucció immediata en el mateix moment en què es tingui coneixement d'aquesta circumstància.

Amb la finalitat de donar compliment al que estableix l'article 4.3 de la LOPD, el destinatari del servei es compromet a comunicar a Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat els canvis que es produeixin en les seves dades, de manera que responguin amb veracitat a la seva situació actual en tot moment.

5.- PRINCIPI DE SEGURETAT DE LES DADES

Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat es compromet a complir la seva obligació de secret respecte de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-les i adoptarà totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estiguin exposats, tant si provenen de l'acció humana o del medi físic o natural, desenvolupades en el Títol VIII del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

6.- EXERCICI DE DRETS

En compliment del que estableix la LOPD i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la mateixa, el destinatari del servei pot exercitar, en qualsevol moment, els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del fitxer o del tractament, adjuntant fotocòpia del seu DNI.

7.- RESPONSABLE DEL FITXER O DEL TRACTAMENT

El responsable del fitxer o del tractament és Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat, amb adreça a efectes de notificacions a C/. Leiva, 2 local D (APSOCECAT) - 08017 Barcelona

CONDICIONS D'ÚS DEL WEB

 

El domini a internet ea3mm.org és de titularitat de l'La Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat per a ús dels radioaficionats en general i dels socis en particular i en aquest document es recullen les condicions d'ús del seu web. L'ús d'aquest lloc web implica l'expressa i plena acceptació de les presents condicions d'ús, sense perjudici de les condicions particulars que poguessin aplicar a alguns dels continguts o serveis del lloc web.

 

1.- INFORMACIÓ GENERAL SOBRE EL REGISTRE

 

· El registre al web del La Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat i per tant l'accés a l'àrea privada d'aquest web, s'habilita exclusivament a socis del Club. El registre s'efectua pels gestors del mateix, prèvia sol·licitud de l'interessat mitjançant el formulari "Contacte".

 

· El nom d'usuari sempre serà l'indicatiu. Aquells socis que no el tinguin, hauran de fer constar en sol·licitar el registre perquè se'ls assigni un nom d'usuari per La Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat.

 

· Si ha oblidat la seva contrasenya, utilitzeu l'opció disponible al formulari d'Identificació (Accés). Introduïu l'adreça de correu electrònic amb la que es va registrar a la web i rebrà un missatge amb les instruccions a seguir. Un cop identificat podrà canviar la contrasenya a l'opció "Perfil d'usuari" que es troba dins del "Àrea privada".

 

· Si ja està donat d'alta a la nostra web i té alguna incidència, si us plau, comuniqui'ns-ho mitjançant el formulari de contacte "Contacte" detallant que li passa perquè puguem ajudar.

 

· El nom d'usuari i contrasenya que es facilita és per a ús exclusiu del soci i és la seva responsabilitat no facilitar-lo a terceres persones, el que suposaria incomplir aquestes condicions.

 

· L'accés a la web pot ser desactivat en qualsevol moment a aquell usuari que faci un mal ús del servei o incompleixi les condicions d'ús de qualsevol dels diferents apartats.

 

2.- ÚS DEL LLOC WEB

 

- L'accés a aquesta pàgina web és responsabilitat exclusiva dels usuaris, i suposa conèixer i acceptar la política de privacitat i política de galetes.

 

- La Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat es reserva el dret de realitzar els canvis i modificacions que estimi convenients i crea necessaris a la pàgina web sense necessitat de previ avís.

 

- L'usuari garanteix l'autenticitat i veracitat de totes aquelles dades que comuniqui tant en la formalització dels formularis de registre com en qualsevol altre moment posterior, sent la seva responsabilitat actualitzar la informació subministrada.

 

- L'usuari serà responsable de la inexactitud o falta de veracitat de la informació aportada.

 

3.- ÚS DE COOKIES

 

Al web del La Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat s'utilitzen cookies per facilitar la navegació a la seva pàgina web i conèixer les preferències de l'usuari. Pot consultar la nostra Política de galetes.

 

4.- LEGISLACIÓ I FUR

 

La prestació del servei es regeix per la legislació Catalana i Espanyola, essent competents els Tribunals de Barcelona, en cas d'algun litigi, als quals l'usuari se sotmet expressament.

 

 

 

Política de cookies - Unió de Radioaficionats de Barcelona i el Baix Llobregat

Aquesta WEB utilitza cookies

- Tipus de 'cookies' utilitzades

Aquesta web utilitza tant 'cookies' temporals de sessió com 'cookies' permanents.

Les 'cookies' de sessió emmagatzemen dades únicament mentre l'usuari accedeix al web i les 'cookies' permanents emmagatzemen les dades en el terminal perquè siguin accedits i utilitzats en més d'una sessió.


Segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes a través de les 'cookies', el web pot utilitzar:


'Cookies' tècniques

Són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixen. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació.


'Cookies' de personalització

Són aquelles que permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en el seu terminal o que el propi usuari defineixi. Per exemple, el dioma, el tipus de navegador mitjançant el qual accedeix al servei.


'Cookies' d'anàlisi estadística

Són aquelles que permeten fer el seguiment i anàlisi general dels usuaris en els llocs web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de 'cookies' s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web, aplicació o plataforma i per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris d'aquests llocs, per tal d'introduir millores en el servei en funció de les dades d'ús que fan els usuaris.

 

- ¿Com administrar 'cookies' al navegador?

L'usuari té l'opció de permetre, bloquejar o eliminar les 'cookies' instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre terminal:


Per ajustar els permisos relacionats amb les 'cookies' al navegador Google Chrome:

· Fer clic al menú situat a la barra d'eines.
· Fer clic al menú situat a la barra d'eines.
· Seleccionar Configuració.
· Fer clic a Mostar opcions avançades.
· A la secció 'Privacitat' fer clic al botó Configuració de contingut.
· A la secció de galetes es poden configurar les opcions.

Per ajustar els permisos relacionats amb les 'cookies' al navegador Mozilla Firefox:

· A la part superior de la finestra del Firefox fer clic al menú Eines.
· A la part superior de la finestra del Firefox fer clic al menú Eines.
· Seleccionar Opcions.· Seleccionar el panell Privadesa.
· En l'opció Firefox podrà triar Utilitza una configuració personalitzada per l'historial per a configurar les opcions.


Per ajustar els permisos relacionats amb les 'cookies' al navegador Internet Explorer :

· A la part superior de la finestra d'Internet Explorer fer clic al menú Eines.
· A la part superior de la finestra d'Internet Explorer fer clic al menú Eines.
· Seleccionar la pestanya de Seguretat i utilitzar l'opció Suprimeix l'historial d'exploració per eliminar les 'cookies'. Activa la casella galetes i, a continuació, fer clic a Elimina.
· Seleccionar la pestanya de Seguretat i accedir a Configuració. Moure el control lliscant totalment cap amunt per bloquejar totes les 'cookies' o totalment cap avall per permetre totes les 'cookies'. Després d'això, fer clic a D'acord.

 

- Observacions

En cas de bloquejar l'ús de 'cookies' en el seu navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

En alguns navegadors es poden configurar regles específiques per administrar 'cookies' per lloc web, el que ofereix un control més precís sobre la privacitat. Això vol dir que s pot desactivar 'cookies' de tots els llocs excepte d'aquells en els quals es confiï.