Accés Socis Registarse

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *
Reload Captcha

img EA3LL

Ens ha deixat Josep Maria Gene EA3LL. RADIOAFICIONAT amb MAYUSCULAS per mèrits propis.
Acompanyem en al seu dol al seu fill Josep Maria EA3AKY i tota la familia.

Tots als que vam tenir la sort de conèixer-lo ens faltarien qualificatius per descriure’l: Mestre, amic, tècnic, diseñador… i un dels avançats pioners de les V-UHF a EA.
Un company dels que van deixar empremta, a una època d’or de la Radio.
Josep Maria et recordarem sempre inscrit a la llista dels radioaficionats eminents.

https://images.app.goo.gl/717PMhSHScSnK6Mc8

https://images.app.goo.gl/Dw3hc5DcHS4oKcxF9

 Descansi en pau.

UNIÓ DE RADIOAFICIONATS DE BARCELONA I BAIX LLOBREGAT

Logo ea3mm V32 ICO Nova seu social, vacances d’estiu i canvi en sistema de QSLs

 

Per vacances d'estiu no estarem actius fins el proper 3 de setembre.

Com a resultat dels acords presos en l'assemblea del 4-7 la seu d'Orlandai ja no es operativa des del 20 de juliol, la nova seu social és:

  C/ Leiva, 2 d  (APSOCECAT)

  08014 Barcelona.

Al costat metro Hostafrancs. 

L’intercanvi de QSL es podrà fer dos dies per setmana, els dimarts i dijous de 18,00 a 20,00 en la seu social (C/ Leiva, 2 d). Si algun soci te dificultats en aquests horaris podrà aprofitar el matí dels primers dissabtes de mes aprofitant les xerrades i formacions que ja estem organitzant. Si, tot i això, algú te problemes ens pot enviar un e-mail a secretariaurb@ea3mm.org explicant la seva disponibilitat.

Bon estiu a tothom!

La junta directiva

Sol·licitud de distintiu de trucada amb sufix d'una lletra

Després de molt temps esperant aquesta notícia, per fi la URE ha aconseguit que l'Administració hagi posat a disposició de tots els associats i radioaficionats en general, la resolució per a l'assignació de distintius d'una lletra.

Després d'aconseguir incloure en el reglament de l'any 2013 la possible assignació d'indicatius d'una lletra, i després de més de cinc anys batallant amb l'Administració amb la presentació de nombrosos avantprojectes per al desenvolupament i aplicació d'aquesta normativa, finalment ha vist la llum.

Llegeix més...

Que no ens treguin la banda de 2 mts

Aquesta setmana un radioaficionat ha alertat la comunitat global que: França pretén treure'ns de la popular banda de 2 mts. (144-146 MHz. A Europa).

Per tot això s'ha iniciat una campanya de recollida de signatures per impedir-ho. Si vols col·laborar amb aquesta campanya prem en el següent enllaç: https://www.change.org/p/direccion-general-de-telecomunicaci%C3%B3nesy-tecnologias-de-la-informacion-ministerio-de-economia- i-emp-per-que-no-ens-treguin-la-banda-de-2-metres-9ee5fd21-60c0-495e-8ea4-bbf5c30b673d? Recruiter

Mercaham 15 i 16 de juny 2019
 
Properament s'obrirà la 25 Edició de Mercaham, un lloc on els autèntics protagonistes són els radioaficionats, aquests operadors que dia a dia comuniquen amb els seus equips a través de les ones hertzianes i que en aquest esdeveniment tenen l'oportunitat de saludar i conèixer als seus interlocutors de tants i tants QSO 's.

Llegeix més...

Canvis de Junta Directiva

Davant la dimissió del president de la Secció D. Francisco Gonzalez Izquierdo, EA3AUL, i d'acord amb el que preveu el Reglament de Règim Interior, el substitueix el secretari D. Ricard López, EA3IAO, fins a la finalització del present mandat.
S'agraeix al president sortint la feina i dedicació.

Notícies