Dissabte 24 Octubre 2020
Accés Socis Registarse

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Posem a l'aire AO395MM

IARU95aniversario La Unió de Radioaficionats Espanyols, amb motiu de la celebració del 95 aniversari de la IARU - International Amateur Radio Union - i per contribuir al desenvolupament i divulgació de les radiocomunicacions en general, el món de la radioafició en particular, i amb l'objectiu d'acompanyar els radioaficionats davant la situació excepcional causada per la propagació del COVID-19, ha sol·licitat autorització per a la utilització de determinats distintius de trucada especials, amb caràcter temporal.

  Amb data d'avui 15 d'abril, la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digital ha enviat la següent resolució.

"Autoritzar a qualsevol radioaficionat que disposi de la preceptiva autorització individual, amb motiu de l'95 aniversari de la fundació de la Unió Internacional de Radioaficionats (lnternational Amateur Radio Union, IARU), la utilització temporal d'un distintiu de trucada, amb xifra i prefix diferents el de la seu distintiu però mantenint el seu sufix, d'acord amb el següent:

* Prefix:

- Distintius de trucada amb prefix EA: prefix AO

- Distintius de trucada amb prefix EB: prefix AM

- Distintius de trucada amb prefix EC: prefix AN

* Districte:

- Xifra del distintiu: afegir "95" a la xifra corresponent.

La utilització dels distintius especials autoritzats per a les emissions des de les estacions individuals s'efectuarà sota la responsabilitat i supervisió directa i presencial del radioaficionat.

El període d'utilització de tots els distintius especials autoritzats per aquesta Resolució serà del 15 al 30 d'abril de 2020, ambdós inclosos.

EXEMPLE:

EA3ZZZ ==> AO395ZZZ

EB3ZZZ ==> AM395ZZZ

EC3ZZZ ==> AN395ZZZ

El període d'utilització de tots els distintius especials autoritzats per aquesta Resolució serà del 15 al 30 d'abril de 2020, ambdós inclosos.