Dissabte 23 Gener 2021
Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Autorització temporal a operadors sense llicència amb supervisió !!

Ham Familia Shack den EA3ICKAvui, la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals ha emès la resolució per la qual s'atorga autorització temporal per a la utilització, en determinades condicions, d'estacions de radioaficionats a persones que no disposen de la preceptiva autorització administrativa sota la supervisió del radioaficionat autoritzat, mentre duri la vigència de l'estat d'alarma i les seves corresponents mesures d'obligat confinament. Condicions:

  1. Que la utilització de les esmentades estacions de radioaficionat s'efectuarà sota la responsabilitat i supervisió directa i presencial del radioaficionat i en les condicions establertes en el Reglament d'ús del domini públic radioelèctric per a radioaficionats.
  2. La potència de les emissions no superarà el 40% del valor màxim de potència establert per a la banda de freqüències utilitzada, amb un límit màxim, en qualsevol cas, de 100 W.
  3. Aquesta autorització s'efectua sobre la base de no interferència a altres serveis de telecomunicacions autoritzats i de no reclamació de protecció contra interferències.
  4. De produir interferències perjudicials a altres serveis de telecomunicacions autoritzats, les emissions hauran de ser suspeses de manera immediata.

Després de la publicació del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel coronavirus (COVID-19), amb aquesta finalitat, i amb  l'objectiu d'acompanyar els radioaficionats davant la situació excepcional causada per la propagació de l'COVID-19, la URE en el seu compromís per col·laborar i ajudar a suportar la complicada situació que estem vivint actualment al nostre país, va presentar davant la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i infraestructures Digitals aquesta petició d'autorització especial. Una bona gestió!


El text complet de la resolució es pot baixar a Secretaria d'Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals