Dissabte 30 Setembre 2023
Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

Dia Anual del School Club 2014

 

Tenim una proposta per Annette Coenen, DL6SAK per participar en el " Dia Europeu d'Estacions Escolars. Si hi ha algú interessat a participar, si us plau, que m'ho comuniqui EL ABANS POSSIBLE a ec1dj@ure.es.

 

L'activitat tindrà lloc durant tot el dia 5 de Maig i tracta de posar en l'aire estacions operades per joves des de diferents centres educatius d'Europa. 
L'activitat és una bona manera d'iniciar els joves en el món de la Radioafició. Molt sovint, un nou operador es deixarà intimidar per la por de no saber què dir a l'estrany que li contesta l'altre costat de la ràdio. L'intercanvi de comunicats entre joves estudiants ajuda a superar aquesta por, i a més fomenta el seu sentiment de competició en equip. De tota manera, no cal centrar-se només en el clàssic "59", sinó que s'encoratja als operadors a xerrar més enllà de l'intercanvi de les dades necessàries. 
S'emetrà un certificat de participació per a les estacions que enviïn el LOG del dia.

 

Cal cenyir-se a les següents Regles: 
Objecte: Totes les estacions han intercanviar informació i realitzar QSO amb tantes estacions com sigui possible, especialment les estacions de clubs escolars o estacions de formació ( DNprefixes ). 
Període d'activitat: 5 maig 2014 de 10:00 a 16:00 UTC = 6 hores, un màxim de 60 minuts per anotar (vegeu el punt 6). 
Categories ( Úniques ): ( A ) HF i ( B ) VHF / UHF. Els participants han d'utilitzar les següents freqüències per al primer contacte ( + / - QRM ):

40m - 7.070 MHz

20m - 14.270 MHz

15m - 21.270 MHz

Informe: Distintiu de trucada, RS (T), GRID Locator (Per exemple: DF0HH 59 JO43po). Puntuació i multiplicador: Càlcul de la distància de cada QSO dins dels 60 minuts de la seva elecció amb qualsevol estació de països de la UE (llista WAE), (per exemple , JO43po < > JO22lk = 317 kms). Multipliqui el resum de les distàncies amb el nombre de països de la UE opera en el termini d'activitat (6 hores) en aquest dia (classe A), Multiplay amb el resum de diversos països de la UE i el nombre de middlefields WW-Locator (Per exemple : Jo50 , JO60 etc). 
Les estacions poden ser contactats una vegada cada un en fonia, CW i Digitals (Packet, RTTY, PSK31, ... ). 
Es permeten contactes Via Repetidor. 

 

Més informació: Els participants poden utilitzar un programa informàtic per al càlcul de les distàncies de localització. La versió més recent d' HAMEUTAG (un programa especialment escrit per a la aquest dia) està disponible per descarregar de: www.qslonline.de/hk/eigen/kontest.htm#hameutag

 

Enviament de LOGs: Hi ha de constar clarament l'indicatiu utilitzat, Categoria (A o B), (nom i tipus d'escola si representa a una escola), l'adreça del remitent, la seva adreça de correu electrònic, i el període d'activitat per a la puntuació. Els Logs han d'incloure l'intercanvi d'informació, les bandes, els locators de les dues estacions de l' QSO, i la signatura de l'operador. 

 

Aquests informes s'enviaran per correu ordinari a:
           Gymnasium " Karl Theodor Liebe "
           Trebnitzer Straße 18 , 07545 Gera , Alemanya

 

Els treballs han de tenir el segell postal a molt tard 30 dies després de la finalització del concurs. Els enviaments per correu electrònic sense cap tipus d'honoraris seran respostes per només E-mail. 

 

Premis: Certificats de 8.5 x 11 polzades (DIN A4) que s'emetran per a cada estació. Per assegurar aquest certificat, s'ha d'adjuntar franqueig apropiat, (3 euros per a EU o 4 dòlars per EUA) Si es demana per e-mail, s'enviarà en PDF sense cap cost. Entre totes els logs correctes, se sortejaran atractius premis, (kits de la llista de mitjans AATIs).

 

Més infowww.aatis.de/content/index.php

 

Miguel Ángel ** EC1DJ ** 
Vocal de URE Promoció i Difusió de la Radioafició