Dissabte 13 Juliol 2024
Accés Socis Registrar-se

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *

PARTICIPACIO DE LA URBBLL A FIRAENTITATS SANTS 2024

Enguany hem tornat a participar a la fira d’entitats del barri de Sants on pertanyem per la ubicació de la seu, amb el ferm propòsit de fer-nos visibles, divulgant la nostra afició i al mateix temps  esperonar al públic en general i sobretot al jovent a conèixer les possibilitats que els ofereix la radioafició. Cal superar el desconeixement i trencar els estereotips que ens envolten, tots sabem que la ràdio amateur pot oferir els vessants tecno-digitals que atrauen més l’interès de les noves generacions, els modes digitals, les interconnexions el QO100, satèl·lits etç.

Vam instal·lar dues estacions amb les seves antenes: una per 2 m i 70 cm amb antena bibanda vertical i una de HF amb un dipol multibanda els arbres de la carretera de Sants, es van fer contactes de demostració i van servir, junt amb els walkis d’alguns socis, per  ensenyar al públic alguns modes operatius. D’altra banda l’activitat pensada per als més joves de localització ARDF amb els equips R3500D  que recordem estan a disposició dels socis per activitats de demostració a les escoles i de lleure. Vàrem batejar-la com a la caça de l‘Alien, amagant tres aliens amb els transmissors a diferents estands. L’acceptació dels joves i infants va ser molt bona i exitosa.

Cal esmentar l’interès que van demostrar les persones que van passar per l’estand algunes d’elles en procés d’examen per obtenir l’indicatiu i públic en general, com una mare que va venir amb els seus dos fills per ensenyar-los el que feia el seu avi radioamateur a Alemanya.

Després de l’intens dia, vàrem recollir la parada i endreçar els materials al ràdio  club. Des de la junta volem agrair a tots els socis que es van fer presents per saludar i especialment a tots els  que van ajudar en la preparació de l’equipament el dijous anterior i el muntatge, desmuntatge i atenció personal a la carpa tota la jornada, participació força nombrosa el que demostra que la nostra associació està força viva i amb empenta.

Equip URBBLL