Dissabte 15 Agost 2020
Accés Socis Registarse

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *
Reload Captcha

Activació Castell de Torcafelló por URVO, URBBLL i BARRETINA´S TEAM

 

El diumenge dia 1 de Juny del 2008 , l'Unió de Radioaficionats del Vallés Oriental i Barretina's Team, compost per membres de diferents Seccions Locals d'URE, entre elles URBBLL, acompanyats per la família vàrem estar a Maçanet, activant el Castell de Torcafelló utilitzant l'indicatiu de Marius EB3CCJ.

 

El dia va transcórrer amb una excel·lent armonia, encara que el temps no ens va acompanyar, (sort que teniem un "dipolo submarí"), vàrem poder fer el que mes ens agrada 'RÀDIO'.

Una vegada tot muntat, vàrem començar a emetre sobre les 8,30 hores del matí. Mentre la resta del grup va començar a parar la taula juntant tot el menjar que haviem portat entre tots i és va procedir a donar una alegria a l'estomac, tot això amanit d'una bonica xerrada. Ens vàrem anar alternant per poder estar tots emetent i es va finalitzar a les 14 hores. Es varen fer mes de 500 contactes, banda de 40 metres.

 

Mòltes gràcies a tots els col·legues que varen contactar amb nosaltres, ja que sense la seva col·laboració i paciència l'activació no hagués estat possible.

 

MONUMENTS I VESTIGIS MVGI:175
CASTELLS D'ESPANYA: CGI:137
CASTELL DE CATALUNYA: CGI:137
DME 17103 MAÇANET DE LA SELVA.