Dissabte 15 Agost 2020
Accés Socis Registarse

Login

Indicatiu *
Password *
Recorda'm

Crear un compte

Registre de socis de URBBLL, Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom *
Indicatiu *
Password *
Verificar password *
Email *
Verificar email *
Captcha *
Reload Captcha

 Activació Castell de Castellciuró - 19 d'octubre de 2008

 

El passat 19 d'octubre de 2008 es va activarper primera vegada el Castell de Castellciuró, amb l'indicatiu EC2CTQ/p amb referència CB-190 MVB-0031 i DME-08123, amb la col·laboració de la URBBLL , el BARRETINA'STEAM, i l'Ajuntament de Molins de Rei. A tots ells, gràcies.

 

A les 8:30h vamarribar al Castell, el cel estava nuvolós, la nostre por era que ens plogués perquè no hi ha lloc on aixoplugar-se, el Castell té tres parets sense sostre, de tota manera amb tota la il·lusió vam muntar les taules i l'equip ICOM 756, el trípode i el masteler d'alumini, una V invertida per 40M.

 

Vam començar a transmetre a les 9:00 del matí i per a la nostra alegria el sol va fer la seva aparició i com no, vam començar a muntar més taules per menjar i el vi que no falti i mentre uns activaven el Castell els altres a menjar.

La propagació era regular però anaven sortint estacions d'Espanya i gran part d'Europa i quan ens proposàvem a plegar a les 14:00h estàvem tan bé en el Castell que vam allargar fins les 17h, havent fet uns 450 contactes.

 

Dono les gràcies als col·legues que em vam ajudar aquell dia, que són:

EA3GLB - EA3GTJ - EA3EJJ - EA3RE - EA3SD - EA3BCK - EA3GNR - EA3RX - EB3EPP

 

EC3CTQ - Miguel Herrera Zapata

foto para ure ec3ctq